Danmarks førende leverandør af plastventilation

Montering af ventilation af erfarne installatører

Hos BONI tilbyder vi professionel montering af ventilation i hele Danmark. Vi har nogle kompetente og erfarne installatører, som har stor viden og indsigt i de forskellige ventilationssystemer, vi kender til. Skal din virksomhed bruge en dygtig fagspecialist til en opgave, er vi klar til at hjælpe.

Vi udfører montering af ventilation af alle typer ventilationsanlæg, hvis du skal have sat nye anlæg op i forbindelse med nybyggeri. Vi kan rådgive og vejlede dig til at vælge den helt rigtige løsning, som matcher dine behov og lever op til dine forventninger rent funktionelt.

Professionel montering af ventilation i blandt andet plast

​​Plastventilatorer er et af vores helt store specialer. Vi er vant til at håndtere mange forskelligartede systemer og kan bidrage med sparring, hvis du er i tvivl om, hvilket anlæg du skal vælge.

Hvad angår montering af ventilation, går vi ikke på kompromis med vores faglige stolthed.​

Du kan derfor være ganske sikker på at, at vi installerer dit anlæg, så det sidder solidt fast og fungerer efter hensigten. Vi er grundige i alt, vi foretager os, hvorfor du trygt kan bestille montering hos os.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed? Kontakt os endelig, hvis du have os med på råd.

Ring for nærmere aftale

Vil du have en pris på montering af ventilation eller have en aftale for, hvornår vi kan komme at montere hos dig? Så kontakt os på ​boni@boni.dk.​

​BONI   |    Greve Main 31, DK-2670 Greve  |   Telefon: +45 70 25 81 11  |   CVR: 27512593  |   E-mail: boni@boni.dk